- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Místo glutamátů používáme chuť, říká o poctivých vývarech Jaroslav Vácha
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Přibývá mladých podnikatelů, kteří se rozhodli bojovat s nekvalitními potravinami. Vyrábí produkty po svém, z čerstvých a kvalitních surovin.
S vařením začali ve vlastních kuchyních, jejich výrobky si díky food festivalům, piknikům a sociálním sítím oblíbily tisíce lidí.
Svými úspěchy dokazují, že se s poctivými produkty dá obstát i bez náklonnosti supermarketů.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Úplné náhražky jídla v podobě různých shaků, které si připravíte jako známé seriálové amarouny, se těší stále větší popularitě. Americký Soylent...
26. 6. 2015 ▪ 5 min. čtení
Recept
To máte umýt, uvařit, vybrat, okrájet, oprat... Jak si připravit šneky
Možná ani netušíte, že na šneky jsme mistři. Šnečí maso, játra, paštika nebo kaviár v řadě francouzských restaurací pochází často právě z...
24. 6. 2015 ▪ 4 min. čtení
proč ne?!
Nejlepší šéfkuchař na světě Ferran Adria rozebral šampaňské na molekuly. Byli jsme u toho
Na místo v jeho michelinské restauraci El Bulli se čekalo půl roku. N ne nadarmo byla vyhlášená jako nejlepší na světě. Přesto ji šéfkuchař...
18. 6. 2015 ▪ 8 min. čtení
Zápisky protivného hosta: Popletený Ugo, rizoto bez rizika a Red Pif bez Levého
Stačí pár vteřin nebo gramů navíc a z rizota se stane podivný rýžový nákyp či vysušená hrouda. Ne tak v pražském v Universalu. Gourmetguru je...
18. 6. 2015 ▪ 3 min. čtení
Moje účtenka
Francouzské rodinné bistro à Table! dělá méně věcí lépe
Loni v září si rodilý Pařížan Jean-Charles Berger otevřel bistro v pražských Dejvicích. Ve francouzské rodinné restauraci à Table vládne...
16. 10. 2015 ▪ 1 min. čtení
Téma: jídlo
Cvrčci v granulích? Miliardový byznys jde s trendy a zákazníci slyší na odlišnosti
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...
Život se zvířaty
11. 4. 2024 ▪ 7 min. čtení
Nevypadá to jako něco, co byste si sami uvařili? Nejezte to, radí odborník
5. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Šéf Kellogg’s doporučil chudým, ať večeří cereálie. Teď sklízí kritiku a přirovnání k francouzské královně
29. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Téma: jídlo
Cvrčci v granulích? Miliardový byznys jde s trendy a zákazníci slyší na odlišnosti
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...
Život se zvířaty
11. 4. 2024 ▪ 7 min. čtení
Spotlight
Špatná strava má větší podíl na úmrtích než alkohol a kouření. Základ je ovoce a zelenina, klidně i svíčková
3. 4. 2024 ▪ 2 min. čtení
Nevypadá to jako něco, co byste si sami uvařili? Nejezte to, radí odborník
5. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Šéf Kellogg’s doporučil chudým, ať večeří cereálie. Teď sklízí kritiku a přirovnání k francouzské královně
29. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Vybíráme z HN
Stavba
Nejčastější chyby podle Ferdinanda: sezení na terase, automatická závlaha či málo jahod a pokory
Ferdinand Leffler je zahradní architekt a zakladatel ateliéru Flera. Je známý z pořadu České televize Ferdinandovy zahrady.
17. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
Malina by měla spáchat rituální sebevraždu, říká krizový manažer padlé firmy. Jiní by s ní rádi dál fungovali
Za necelý měsíc, 15. května, proběhne další schůze věřitelů padlého Energetického holdingu Malina. Po loni zkrachovalém dodavateli...
19. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
Stavebníci a banky lobbují za dotované hypotéky. A ty se mohou stát největším průšvihem roku
Neptejte se účetních, jak řídit rozpočet, neptejte se prodejců realit, jestli je výhodné koupit byt, a poskytovatelů hypoték na nejlepší čas pro...
19. 4. 2024 ▪ 3 min. čtení
Ranní brífink
Komu patří Karsit? Románová detektivka z reálného života českého byznysu
V Ranním brífinku se podíváme na příběh strojírenské firmy Karsit z východních Čech, kolem níž se točí pozoruhodný spor dědiců i zájemců o její...
19. 4. 2024 ▪ 08:53 min.