reklama

Téma: jídlo

Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Ze společného talíře chutná nejlépe. V restauraci La Loca se hosté o jídlo dělí

Gourmetguru navštívil znovuotevřenou restauraci... více
Jídlo 0 12:00
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Když manželé vaří společně a do Česka přichází skandinávská gastronomie

Manželé Marika a Jiří Kučovi z blogu Kitchen... více
Jídlo 0 25.04.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Pizza Coloseum připravují italské sušenky Cantuccini s pistáciovým krémem

Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na... více
Jídlo 0 25.04.2017
Autor HN

Sociální sítě Miloše Čermáka: Běháním nezhubnete, nejlepší metodou je "nežrat"

Běhání je - s výjimkou několika sportů, třeba veslování nebo boxu - aktivitou s největším... více
Autorská strana 0 22.04.2017

Zápisky protivného hosta

Medvědí překvapení v Cihelně Žádná novinka to určitě není, ale Gourmetguru má pocit, že letos jako by se s ním roztrhl pytel, respektive roztrhla... více
Jídlo 0 21.04.2017
ego!

Jarní odlehčená kuchyně: Připravte si mladé jehněčí s kroupami a šťovíkem

Pokud jde o mladé čerstvé masíčko, není nad křehké jehněčí. K tomu pár krup, trocha šťovíku. Takhle... více
Jídlo 0 21.04.2017
Pracovní oběd

Zakladatelé high school uprostřed Prahy: Českou kuchyni na Američany zkoušet nechceme

Tomáš Jízdný s Ondřejem Kaniou vyvolali... více
Páteční oběd 0 22.04.2017
Byznys menu

Jak chutná škrtič farářů? V Coloseu ho zařadili mezi novinky letošního menu

Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na italských surovinách. Ochutnali jsme grilovaný... více
Restaurace 0 24.04.2017

Párek s rudým kečupem

Příběh o redaktorovi Haló novin, který si došel do restaurace Kantýna, a zaplatil 320 korun za oběd. více
Notebook miloše čermáka 0 22.04.2017
Názory

Štěstí z popelnic

Co je dobré a co zlé? Je účelem jablka být snědeno? Existuje nějaký vyšší princip, který nařizuje, abychom kuře snědli, když už ho jednou zabijeme?... více
Komentáře 0 20.04.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Jak chutná středověk? V Dětenicích jsme si dali kačenu se zelím a místní pivo

Gourmetguru se po čase vydal na návštěvu... více
Jídlo 0 19.04.2017

Květnové gastronomické festivaly: Restaurace na vltavské hladině nebo extrémní kuchyně v Brně

Sezona gastronomických festivalů je v plném... více
Jídlo 0 19.04.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Koishi připravují marinovaného mořského vlka se salsou z manga

Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s... více
Jídlo 0 21.04.2017
Byznys menu

Mušle s hovězí oháňkou. Ochutnali jsme překvapivé kombinace z brněnské stálice Koishi

Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s... více
Restaurace 0 13.04.2017
Pracovní oběd

Poobědvali jsme s Tomášem Zimou: Humanitní a přírodovědecké obory nejdou proti sobě, říká rektor

Chtěl být pilotem, nakonec ale u rektora... více
Páteční oběd 0 13.04.2017
ego!

Nesmrtelný chlebíček. Pražské podniky sází na klasiku se šunkou a vejcem, ale i veganství

Dříve jsme ten svůj oblíbený občas už z dálky... více
Téma 0 16.04.2017
ego!

Recept: ego! chlebíček exkluzivně připravil Jan Punčochář, šéfkuchař restaurace Grand Cru

Chlebíček je nesmrtelný český fenomén. Speciálně... více
Téma 0 13.04.2017

Zápisky protivného hosta

Kvantita i kvalita v Nubeerbaru Jako Čech má Gourmetguru k pivu přirozený vztah, ovšem poslední dobou je čím dál vybíravější. Nalákal ho proto... více
Jídlo 0 13.04.2017
Gourmetguru

Velikonoční brunch po italsku: CottoCrudo připraví bar s rybami a mořskými plody

Šéfkuchař Leonardo Di Clemente připraví nabídku tradičních specialit a také italských a... více
Jídlo 0 12.04.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Šalanda připravují bezlepkový řízek z králičího hřbetu

V karlínské Šalandě bodují dršťky i líčka,... více
Jídlo 0 11.04.2017

Kam zajít v Praze na chlebíček? Zeptali jsme se úspěšných českých byznysmenů i našich čtenářů

Nesmrtelný český chlebíček je fenomén, který... více
Jídlo 0 19.04.2017

Zápisky protivného hosta

Kantýna nahrazuje Čestr Na konci února se kvůli rekonstrukci budovy Státní opery zavřely dveře restaurace Čestr, což Gourmetguru pochopitelně těžce... více
Jídlo 0 07.04.2017
ego!

Dokonalost ve skořápce: Jak správně vybrat a vařit vejce?

Každé svátky mají své rituály i symboly. Když začnou vzduchem svištět pomlázky, přichází velká... více
Jídlo 0 07.04.2017
Moje specialita

Výprask, kopřivy... a zase to vejce. Připravte si velikonoční hlavičku z uzeného masa

Co by to bylo za Velikonoce, kdybychom zapomněli... více
Specialita 0 07.04.2017
Byznys menu

V karlínské Šalandě jsme ochutnali to nejlepší z české hospody

Bodují dršťky i líčka, překvapí ovarové krokety a lahodný sulc. Příjemným zpestřením nabídky je i... více
Restaurace 0 10.04.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Bellevue připravují tatarák z grilované řepy a kozího sýru

Pražská restaurace Bellevue má nového šéfkuchaře.... více
Jídlo 0 04.04.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: V pražské jídelně vaří kuchařky bez domova. Připravují veganské speciality

Blízko stanice metra Anděl zahájila provoz nová... více
Jídlo 0 05.04.2017
Gourmetguru

Ambiente nahrazuje zavřený Čestr Kantýnou. Restaurace a řeznictví v jednom nabídne hotovky a maso na váhu

28. února přerušila provoz restaurace Čestr.... více
Jídlo 0 04.04.2017
Moje specialita

Dýně nasladko i naslano: Krémová polévka je ideální pro jarní počasí

Ať už je uvařena z dýně máslové, z tykve hokkaido nebo z blue balletu, tahle polévka nezklame. Může... více
Jídlo 0 05.04.2017

Zápisky protivného hosta

Černé uhlí, (nejen) černá káva Ostrava, uhlí a Maryčka (Magdónova) jde dohromady, ale Maryčka a káva? To už spíš káva a Maryša… Přesto... více
Jídlo 0 31.03.2017
ego!

Toskánské křupání: Zkuste domácí italský chléb nebo lahodné sušenky

Ať už jde o zonzelle, ficattole, coccoli, jedno mají společné. Základ ve smaženém těstě, stejném... více
Jídlo 0 31.03.2017
Pracovní oběd

Největší problém je dělat promo sám sobě, říká spisovatel a nakladatel Martin Reiner

Za knihu o Ivanu Blatném získal spisovatel a... více
Páteční oběd 0 31.03.2017
Byznys menu

Hra pro všechny smysly v noblesním Bellevue: Jak chutná jedlá hlína a severská treska s bujabézou

Pražská restaurace Bellevue má nového šéfkuchaře.... více
Restaurace 0 03.04.2017

Mapa mezinárodní kuchyně: V Praze můžete absolvovat cestu kolem světa jen v restauracích

Věděli jste, že v Praze si dáte afghánská,... více
Jídlo 0 04.04.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Pod Věží připravují tlačenku povýšenou na luxusní pokrm

Šéfkuchař se nebojí výrazných chutí a zajímavých... více
Jídlo 0 28.03.2017

Souboj hvězdných kuchařů v Bellevue: Precizní Francouz versus Ital, který zdobí jídlo květinami

Hvězdní kuchaři se utkají v pražské restauraci... více
Jídlo 0 29.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na Žižkově otevřela kroketerie. Domácí krokety tu plní sýrem nebo lososem

Krokety z mraženého polotovaru? Na ty v bistru... více
Jídlo 0 27.03.2017
Byznys menu

Pocta české kuchyni: Konfitované kachní stehno nebo zvěřinová paštika v malostranské restauraci Pod Věží

Šéfkuchař se nebojí výrazných chutí a zajímavých... více
Restaurace 0 27.03.2017

Dubnové gastronomické festivaly: Asijská kuchyně na náplavce nebo hmyzí sushi

Sezona gastronomických festivalů odstartovala. Kam se v dubnu v Česku vydat? Na pražské náplavce si... více
Jídlo 0 23.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Salabka připravují šneky s kroupovým rizotem

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař. Léta působil v michelinských restauracích na... více
Jídlo 0 21.03.2017
ego!

Smyslná večeře: Tygří krevety skvěle doplní švestkové víno

Exploze barev, svatba vůní, chuťový orgasmus. Není náhoda, že famózní jídlo bývá popisováno jako... více
Jídlo 0 19.03.2017
Byznys menu

Jeseter se zelím a olomoučtí šneci. Ochutnali jsme nové hravé menu v trojské Salabce

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař.... více
Restaurace 0 20.03.2017

Podívejte se, jak v restauraci Mlýnec připravují makrelu s pistáciovým pyré, hruškou a tapiokou

více
Jídlo 0 14.03.2017

Zápisky protivného hosta

Tibetská premiéra v Praze Víte, co je momo? Něco mezi knedlíčky a taštičkami s masovou nebo zeleninovou náplní. Tak na tuhle nejznámější tibetskou... více
Jídlo 0 10.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Donut Club se přestěhoval a představil slaný koblihový sendvič

Petra Kriegerová a Lucie Jauernigová otevřely... více
Jídlo 0 09.03.2017
Byznys menu

Rafinovaná hra velkých chutí v Mlýnci. Vyzkoušeli jsme grilovanou perličku nebo carpaccio z tuňáka

Pražská restaurace Mlýnec po letech experimentů... více
Restaurace 0 13.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v kavárně Café Rudolfinum připravují dýňovou pomazánku

V nabídce podniku je med z úlů umístěných na střeše Rudolfina. Ochutnejte i sušená masa, hovězí... více
Jídlo 0 07.03.2017

Zápisky protivného hosta

Vznešený muž vs. skvělý barman Gourmetguru gratuluje Václavu Jahnovi z pražského cocktail baru La Casa de la Havana vieja k vítězství v českém kole... více
Jídlo 0 03.03.2017
  Celkem nalezeno: 2497.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama