reklama

Téma: jídlo

Zápisky protivného hosta

Zlatá Praha mění koncept Panoramatická restaurace Zlatá Praha v pražském hotelu InterContinental nedávno vyměnila inte­riér i gastronomický koncept.... více
Jídlo 0 26.05.2017
Moje specialita

Stoprocentně čerstvý tatarský biftek: Namletí masa a servírování porce dělí půl minuty

Pochoutka ze syrového masa se připravuje na... více
Jídlo 0 28.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Malé bistro, o to větší sekaná. A spousta domácího pečiva v K mini

Nové bistro K mini je sesterským podnikem Krystal... více
Jídlo 0 11:21
Byznys menu

Chřestové hody v průhonickém Coloseu: Vyzkoušeli jsme svěží jarní zeleninu zatepla i zastudena

Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i... více
Restaurace 0 11:27
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Chorvatská restaurace v Praze hledá nové prostory. A na Vltavě kotví zmrzlinárna

Gourmetguruovi se doneslo, že chorvatská... více
Jídlo 0 26.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci La Loca připravují jarní salát z quinoy, ředkviček a pomerančů

Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté... více
Jídlo 0 23.05.2017

Startupová soutěž The Venture vrcholí. České tyčinky z cvrččí mouky se v Americe utkají o milion dolarů

České kolo soutěže The Venture v listopadu... více
Lidé 0 22.05.2017

Zápisky protivného hosta

Bistrøt 104 v nordickém stylu Severská kuchyně v posledních letech zažívá popularitu nejen v evropských metropolích, jejím kouzlem se nechávají... více
Jídlo 0 19.05.2017
ego!

Panenka patří k nejkvalitnějšímu vepřovému masu. Zkuste ji s jarním chřestem

Patří k nejoblíbenějším masům, je jemná, šťavnatá a má skvělou chuť. Ovšem co takhle zkusit... více
Jídlo 0 19.05.2017

Divoký mořský vlk se žlutou řepou a černým česnekem. Nové menu v Bellevue je barevné, hravé a svěží

Šéfkuchař Bellevue představil menu, jehož... více
Jídlo 0 18.05.2017
Byznys menu

Sdílené jídlo z pražské restaurace La Loca: Ochutnali jsme grilovaná chapadla

Většinu pokrmů z menu si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování".... více
Restaurace 0 22.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Thajské Our Cafe se přesouvá do food trucku. Bude stát u metra v Karlíně

Karlínský "Thai father" zavřel malou restauraci... více
Jídlo 0 17.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pekárna s restaurací z italské Lombardie otevřela pobočku v Praze

Jako příznivec italské gastronomie byl... více
Jídlo 0 16.05.2017

Konec jednorázovým plastovým krabicím na obědy. V USA spustili službu vratných obalů na jídlo

Systém GoBox v americkém Portlandu umožňuje... více
Byznys 0 17.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Ulrika připravují candáta s chřestem

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či štiky, přičemž způsob přípravy i přílohy se... více
Jídlo 0 16.05.2017

Zápisky protivného hosta

Osvěžující vítězné nealko O tom, že skvělé koktejly nemusí být jen ty alkoholické, Gourmetgurua každoročně ubezpečuje barmanská soutěž Mattoni Grand... více
Jídlo 0 12.05.2017
ego!

Červené, voňavé a sladké: Dopřejte si jahody ve famózních dezertech

Mají tvar srdce, jsou symbolem lásky, požitku i rozkoše. A s čepicí šlehačky jsou jahody ten... více
Jídlo 0 12.05.2017
Pracovní oběd

Spolumajitel Aerofilms Ivo Andrle: Pojistkou pro kina jsou lidé, kteří chtějí pít a jíst

Je nám jedno, jestli si člověk koupí lístek do... více
Páteční oběd 0 12.05.2017
ego!

Majitel potravinářské firmy Hans Peter Spak: Rakušané mají k Čechům blíž než k Maďarům, i v gastronomii

"Nikdo jako pan Nestlé nebo pan Unilever... více
Rozhovor 0 12.05.2017
Byznys menu

Štika od Ulriky, víno od Johanna. V severočeských Třebívlicích jsme ochutnali speciality ze sladkovodních ryb

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či... více
Restaurace 0 15.05.2017

Nápoj pro kosmonauty letí do světa. Prášková strava mana chce expandovat do Francie a Británie

Trojice společníků začala jídlo z prášku prodávat... více
Další témata 0 11.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci V Zátiší připravují pošírované vejce s chřestem

Podnik skloubil indické a české menu. Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v... více
Jídlo 0 09.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Palačinky a vafle naplněné na přání. Ve Waf-waf je na výběr více než 50 přísad

Na pražské Letné otevřel zajímavý podnik -... více
Jídlo 0 16.05.2017

Petr Indra obchodním ředitelem DámeJídlo.cz

DámeJídlo.cz, zprostředkovatel dovozu jídla z restaurací, posiluje vrcholové vedení o zkušeného manažera s dlouhodobou zkušeností v telekomunikacích... více
Pro HR manažery 0 08.05.2017
Moje specialita

Jak na nadýchané vafle? Tajemství se skrývá ve vajíčku

Nejznámější jsou bruselské a lutyšské. Servírují se s cukrem, džemem, banány a čokoládou... A... více
Jídlo 0 05.05.2017
ego!

Zázračný životabudič: Připravte si bio cizrnu na paprice

Ještě před pár lety u nás bývala cizrna hlavně výsadou vegetariánských restaurací, dnes v Česku... více
Jídlo 0 05.05.2017
Pracovní oběd

Zálibu v asijské kuchyni jsem našel během pracovních cest, říká ředitel firmy na výrobu bezpečnostních dveří

Už 26 let vede Ivan Pavlíček firmu na výrobu... více
Páteční oběd 0 05.05.2017

Svěží jarní chutě a výběr z více než 200 druhů vín. Ochutnali jsme jarní menu v Restaurantu Ungelt

Luxusní Restaurant Ungelt v týnském dvoře vedle... více
Jídlo 0 12.05.2017
Byznys menu

Česká kuchyně říznutá Indií. Do pražské restaurace V Zátiší se chodí na jistotu

Podnik skloubil indické a české menu. Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v... více
Restaurace 0 05.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Hliněná bašta připravují mrkvové muffiny

Legendární průhonická restaurace Hliněná bašta prošla rekonstrukcí. Mezi jídly potěší svěží... více
Jídlo 0 02.05.2017

Zápisky protivného hosta

Kousek Itálie v Karlíně Bistro Premier Mercato, které před rokem otevřel byznysmen Martin Nejedlý, stojící také za známými podniky Grand Cru či... více
Jídlo 0 28.04.2017
ego!

Kvalitní maso je základ sekané. Připravte si ji se salátem a brusinkami

Znáte to "kouzlo", když ta lesklá voňavá masová šiška zmizí z pekáče téměř před očima? Ale aby měla... více
Jídlo 0 28.04.2017

Když ajťáci místo softwaru kuchtí jídlo

Start-upy zaměřené na jídlo jsou populární, ale nemusí dávat smysl. Náhražky potravy jako Soylent nebo Mana připomínají Herbalife. Chytré... více
Technologie 0 28.04.2017

Jarní hody: V Restaurantu Ungelt podávají chřest v polévce, pečený na másle i nasladko s jahodami

Chřestová sezona začala a šéfkuchař Restaurantu... více
Jídlo 0 11.05.2017
Byznys menu

Kůzle, treska, nebo humr? Navštívili jsme vyhlášenou Hliněnou baštu

Průhonická legenda prošla rekonstrukcí. Mezi jídly potěší svěží chřestový tatarák s avokádem i... více
Restaurace 0 01.05.2017

Kolik stojí Čechy jídlo

více
Data 0 27.04.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Ze společného talíře chutná nejlépe. V restauraci La Loca se hosté o jídlo dělí

Gourmetguru navštívil znovuotevřenou restauraci... více
Jídlo 0 26.04.2017

Svěží tatarák z červené řepy a pečení šneci: Ochutnali jsme jarní menu v Hergetově Cihelně

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří... více
Jídlo 0 03.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Když manželé vaří společně a do Česka přichází skandinávská gastronomie

Manželé Marika a Jiří Kučovi z blogu Kitchen... více
Jídlo 0 25.04.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Pizza Coloseum připravují italské sušenky Cantuccini s pistáciovým krémem

Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na... více
Jídlo 0 25.04.2017
Autor HN

Sociální sítě Miloše Čermáka: Běháním nezhubnete, nejlepší metodou je "nežrat"

Běhání je - s výjimkou několika sportů, třeba veslování nebo boxu - aktivitou s největším... více
Autorská strana 0 22.04.2017

Zápisky protivného hosta

Medvědí překvapení v Cihelně Žádná novinka to určitě není, ale Gourmetguru má pocit, že letos jako by se s ním roztrhl pytel, respektive roztrhla... více
Jídlo 0 21.04.2017
ego!

Jarní odlehčená kuchyně: Připravte si mladé jehněčí s kroupami a šťovíkem

Pokud jde o mladé čerstvé masíčko, není nad křehké jehněčí. K tomu pár krup, trocha šťovíku. Takhle... více
Jídlo 0 21.04.2017
Pracovní oběd

Zakladatelé high school uprostřed Prahy: Českou kuchyni na Američany zkoušet nechceme

Tomáš Jízdný s Ondřejem Kaniou vyvolali... více
Páteční oběd 0 22.04.2017
Byznys menu

Jak chutná škrtič farářů? V Coloseu ho zařadili mezi novinky letošního menu

Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na italských surovinách. Ochutnali jsme grilovaný... více
Restaurace 0 26.04.2017

Párek s rudým kečupem

Příběh o redaktorovi Haló novin, který si došel do restaurace Kantýna, a zaplatil 320 korun za oběd. více
Notebook miloše čermáka 0 22.04.2017
Názory

Štěstí z popelnic

Co je dobré a co zlé? Je účelem jablka být snědeno? Existuje nějaký vyšší princip, který nařizuje, abychom kuře snědli, když už ho jednou zabijeme?... více
Komentáře 0 20.04.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Jak chutná středověk? V Dětenicích jsme si dali kačenu se zelím a místní pivo

Gourmetguru se po čase vydal na návštěvu... více
Jídlo 0 19.04.2017
  Celkem nalezeno: 2534.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama