4. 2. 2011
4. 2. 2011
Pokračování úspěšných filmů jsou málokdy tak dobrá jako "jedničky" a s restauracemi je to dost podobné.
28. 1. 2011
28. 1. 2011
Co tvoří úspěšnou restauraci? Základem je určitě dobré jídlo a dobrý servis. Nebo alespoň jedno z toho.
25. 1. 2011
25. 1. 2011
Podle průzkumu obezita ubývá s vyšším vzděláním. Obézní ženy mají až dvanáctkrát vyšší riziko cukrovky.
21. 1. 2011
21. 1. 2011
Přijde den, kdy jeden klasický masový hamburger bude stát 120 eur (2900 korun) a jeden "hmyzí hamburger" zvaný třeba Bug (hmyz) jen 12 eur (290...
19. 1. 2011
19. 1. 2011
Restaurace U bílé krávy na pražských Vinohradech je holdem hovězímu.
13. 1. 2011
13. 1. 2011
Když jsem byla v restauraci Giardino na pražských Vinohradech poprvé, odcházela jsem okouzlená. Zavedl mě tam kamarád, který je zdejším...
5. 1. 2011
5. 1. 2011
Plaská ulice na rozhraní pražského Smíchova a Malé Strany je krátká, zastrčená, zná ji málokdo.
6. 5. 2011
6. 5. 2011
Pod slovem Amandine si můžete představit hned tři věci: rumunský čokoládový koláč plněný mandlovým krémem, bretaňskou odrůdu brambor nebo ženu...
8. 12. 2010
8. 12. 2010
Bistro Florentýna Seifertova 26, Praha 3 e-mail: bistro@florentyna.cz tel.: 222 734 212 http://bistro.florentyna.cz
Milá Flo, když si někdo,...
1. 12. 2010
1. 12. 2010
Lokální speciality mají jednu velkou výhodu: když si je v restauraci objednáte, rapidně snižujete riziko, že vám na stole přistane nějaká...