Na přípravě jídla se bude podílet 11 slavných šéfkuchařů - například Marc Veyrat, Pierre Gagnaire či Yannick Alléno. Závěrečnou večeři budou mít na starost šéfkuchaři francouzského prezidenta.

Gondolu bude držet jeřáb 50 metrů nad Tuilerijskými zahradami. Každé z pěti denně podávaných jídel (dva obědy a tři večeře) bude hostit 22 lidí. Celkem se tedy 50 metrů nad Paříží sní 550 jídel. Pět stolů bude vyhrazeno na ochutnávku koktejlů připravovaných pod dohledem barmana hotelu Ritz Colina Fielda.

Cena je 924 eur (asi 24.000 korun) za jedno jídlo od známého šéfkuchaře, 846 eur (zhruba 22.000 korun) za ochutnávku koktejlů a 1400 eur (skoro 37.000 korun) stojí večeře od šéfkuchařů Elysejského paláce. Z každého jídla nebo pití poukážou pořadatelé 100 eur (2600 korun) Federaci nemocných sirotků. Kdo však povečeří jídlo podávané hostům Nicolase Sarkozyho, přispěje sirotkům dokonce 576 eury (15.000 korun).

Podle šéfredaktora časopisu Cuisine Créative Bruna Hameurta má tato restaurace s jepičím životem za úkol "pochlubit se prestižní francouzskou gastronomií a prokázat jí čest".

Podobné akce se již konaly v Budapešti, v Las Vegas či v Dubaji, ale v Paříž uvidí "létající" restauraci poprvé.