Český svaz ledního hokeje (dále jen ČSLH) jednoznačně odmítá nařčení státního trenéra Vladimíra Růžičky z nečestného chování a vyslovuje podiv, že údajné korupční jednání, které přitom nikdo z hokejového hnutí za korupční nepovažuje, bylo medializováno až ve chvíli, kdy se to nejméně hodí ČSLH i Vláďovi Růžičkovi.

Jak řekl na středeční tiskové konferenci předseda svazu Tomáš Král, pokud by se nahrávka údajného rozhovoru trenéra Růžičky s jeho věřitelem objevila na veřejnosti například již v listopadu, měl by ČSLH mnohem více času dělat, že se nic nestalo, a možná by se na celou věc do dnešního dne zapomnělo, což ČSLH považuje za nejlepší řešení celé situace.

V článku se dále dozvíte

• Český svaz ledního hokeje vyslovuje podiv, že údajné korupční jednání, které přitom nikdo z hokejového hnutí za korupční nepovažuje, bylo medializováno až ve chvíli, kdy se to nejméně hodí ČSLH i Vláďovi Růžičkovi.
  • ČSLH nadále trvá na tom, že se ani do budoucna neobejde bez podpory ze strany sponzorů.
  • Kdyby mu sponzoři dali méně peněz, svazu akutně hrozí, že bude mít méně peněz.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.