Český svaz ledního hokeje (dále jen ČSLH) jednoznačně odmítá nařčení státního trenéra Vladimíra Růžičky z nečestného chování a vyslovuje podiv, že údajné korupční jednání, které přitom nikdo z hokejového hnutí za korupční nepovažuje, bylo medializováno až ve chvíli, kdy se to nejméně hodí ČSLH i Vláďovi Růžičkovi.

Jak řekl na středeční tiskové konferenci předseda svazu Tomáš Král, pokud by se nahrávka údajného rozhovoru trenéra Růžičky s jeho věřitelem objevila na veřejnosti například již v listopadu, měl by ČSLH mnohem více času dělat, že se nic nestalo, a možná by se na celou věc do dnešního dne zapomnělo, což ČSLH považuje za nejlepší řešení celé situace.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

• Český svaz ledního hokeje vyslovuje podiv, že údajné korupční jednání, které přitom nikdo z hokejového hnutí za korupční nepovažuje, bylo medializováno až ve chvíli, kdy se to nejméně hodí ČSLH i Vláďovi Růžičkovi.
  • ČSLH nadále trvá na tom, že se ani do budoucna neobejde bez podpory ze strany sponzorů.
  • Kdyby mu sponzoři dali méně peněz, svazu akutně hrozí, že bude mít méně peněz.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.

Týden v komentářích HN

Máte zájem o informace v širších souvislostech?

Zadejte Vaši e-mailovou adresu a každý pátek dopoledne od nás dostanete výběr komentářů, které se během týdne objevily na stránkách Hospodářských novin. Těšit se můžete na komentáře Petra Honzejka, předního ekonoma Tomáše Sedláčka, kardiologa Josefa Veselky a dalších.

Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů a zasíláním obchodních sdělení, více informací ZDE. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.

Přihlásit se k odběru