Dvojí kvalita potravin v zemích Evropské unie je problém. Jistě – nejsme stejní, máme rozličné chutě a národní zvyky, ale to nemůže být důvodem k prokazatelnému klamání spotřebitele. Vídeňský párek vyrobený a prodávaný u nás je jiný než ten vyrobený v Rakousku nebo Německu. Požadavek, aby výrobky stejně značené a se stejným marketingem měly shodnou kvalitu, je naprosto logický, jinak by to, co vypadá jako kachna, chodí jako kachna a chutná jako kachna mohl být třeba kapr. V lepším případě.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se