Není snadné gastronomicky definovat restauraci Výčep sídlící na pražských Vinohradech. Jak napovídá její název i velká černobílá fotka spisovatele Bohumila Hrabala nad výčepem, jde spíš o hospodu. Ochutnejte ale jakékoli zdejší jídlo včetně chleba a pochopíte, že tohle klidně může být i fine dining − jen za nefinediningové ceny. Byť by to šéfkuchař a spolumajitel tohoto unikátního podniku Jiří Hrachový nejspíš nerad slyšel: miluje totiž poctivé hospodské jídlo.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se