Věděl jsem, že to Daniele Govoni myslí vážně, když mi před časem řekl, že chce v Praze otevřít nejlepší "steakárnu". Zaprvé o masu něco ví, je evropský šampion v barbecue a často se účastní i světových soutěží "steakařů". A zadruhé si dobře pamatuju výbornou vinohradskou restauraci Maso je maso, již otevřel s Matteem De Carlim, majitelem a šéfkuchařem pražské italské restaurace Casa De Carli. Ta bohužel po roce předčasně zavřela, určitě ale byla unikátní v tom, že pod jednou střechou spojovala právě sofistikované barbecue a steaky. Jedná se sice o dva opačné kulinářské postupy, oba ale vedou ke stejnému výsledku: křehkému a šťavnatému masu na talíři.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se